Bloggen ja, heihei

Hei igjen! 

Utrolig lenge siden sist! Nå har jeg vært hjemme en god stund, faktisk snart to måneder! Var i grunn utrolig godt å komme hjem igjen. Har bare slappet av, vært med familien, venner, jobbet og vært til Tyrkia i to uker! Koste meg veldig nede i Tyrkia, og det var helt utrolig varmt! Hadde også bestemt meg for å ikke kjøpe noe, siden jeg må spare litt pener osv. Kjøpe meg alikevel et ekte par Ray Ban solebriller på flyplassen i Oslo, for det trengte jeg! Jeg og de sju andre i russebil gruppa har også kjøpt oss russebil nå, utrolig gira for russetiden nå kjenner jeg! Vet det er lenge til, men greit å være tidlig ute! 

Jeg reiste som sagt fra Chicago O' Hare til Philidelphia! Da vi hadde landet i Philidephia, så jeg bak meg og jeg så ei jente med en MOT folder. Begynte å lure litt på om hun var norsk, så jeg spurte henne og det var hun! Hun skulle på akkurat samme reiserute som meg!! Gud, ble så sykt glad! Flyet i Phili var VELDIG forsinket, og der møtte vi en annen norsk utvekslingsstudent også! Så vi satt der og snakket lenge, og det var kjempe koslig. Så skulle vi sette oss i flyet, og det var to timer forsinket. Satt og ventet på rullebanen 1 time, før vi ble kjørt tilbake på flyplassen. Der ventet vi 2 timer til, og der møtte jeg Camilla fra New York campen som jeg hadde kjempe god kontakt med. Vi skulle egentlig møtes i New York, men siden flyet var så forsinket så møttes vi der isteden! Når det var TO timer til flyet fra New York skulle dra, så fikk vi lettet, men UTEN Camilla. Hun fikk ikke plass, og måtte ta et annet fly til NY. Den flyturen tok 1 time, og vi var så utrolig redde for at vi ikke rakk flyet vårt! For vi måtte hente bagasjen, sjekke den inn på nytt, sjekke oss selv inn på nytt, gå gjennom sikkertheten osv. Har aldri vært så nervøs i hele mitt liv, vi rakk det AKKURAT! Vi sprang og sprang, men heldigvis fikk vi plass sammen alle tre! 

Når jeg kom til Norge ventet mamma, pappa og lillebroren min på meg! Var så utrolig godt å se dem igjen, herregud! Vi kjørte hjem, og der ventet hele resten av familien. Var så utrolig godt og koslig og se alle sammen igjen! Så kom tre av de beste vennene mine og jeg var med dem en god stund! Etter det har det gått i ett, og jeg har nesten ikke kjedet meg ett sekund! Men kjenner også at jeg savner USA veldig! Gleder meg veldig til å reise tilbake å besøke dem :)


å få en god klem etter 10 månder.. fantastisk


bestefar ♥


en bestemor på hver side ♥


funderer over livet

Én kommentar

marthe og ida

22.11.2012 kl.08:05

fine bilder♥

Skriv en ny kommentar


hits