En uke igjen av livet mitt i USA..

Hei!

Vil først av alt gratulere alle nordmenn med dagen i går! Min dag ble brukt på ridning, så stakk jeg og noen venner for å få refill på neglene våre og ta pedicure. Hørte også på nasjonalsangen og sang litt for meg selv, haha. Har virkelig skjønt at Norge er det beste landet å bo i, og jeg setter mye mer pris på Norge nå! FOR DET ER NORGE I RØDT, HVITT OG BLÅTT! ♥

Nå har jeg en uke igjen her i statene, eller.. 8 dager egentlig! Jeg reiser fra Chicago den 26 mai, flyr til Pennsylvania og fra der til Newark. Der møter jeg jo Camilla som jeg reiste til New York sammen med, så gleder meg veldig til det! Må vente der i rundt 3-4 timer, så går flyet klokken 7 på kvelden hjem til Oslo. Lander i Oslo klokken halv 9 ca tror jeg. Da blir det rett på esso for å få pølse med brød! YUMMI! Jeg husker jeg gledet meg så sykt til å komme hjem i liksom 8 månder, men når det var ca. 1 månde igjen så ble jeg litt mer i tvil. Jeg må forlate noen herlige mennesker, som jeg er så ufattelig glad i. Blir nok veldig trist, for jeg vet jeg ikke kommer til å se alle sammen igjen. Så klart, de nærmeste vil jeg møte igjen og jeg er ganske sikker på at ei av dem kommer ned neste sommer! Men er mange jeg er venner med også, som jeg kanskje ikke ser igjen. Hadde jeg fått spørsmålet om å gå på skole her ett år til, vet jeg virkelig ikke hva jeg hadde svart! 

2 august åpnet jeg et nytt kapittel i livet mitt, og om noen dager skal jeg lukke det kapittelet. Det skal så klart bli veldig godt å komme hjem, for det er så sykt masse jeg savner! Jeg skulle ønske jeg kunne ta alle lærerene mine og vennene mine med meg hjem igjen, det hadde vært perfekt! Hadde siste skoledag tirsdag, og det var en helt utrolig bittersweet feeling. Var jo kjempe glad fordi det var snart sommerferie, men utrolig trist fordi det var siste dag jeg fikk se mange av de igjen! Den siste timen jeg hadde var Studyhall, så jeg stakk ned til miss mulder for å være med henne den siste timen. Der var det to andre venner også som hadde bakt cupcakes ogsånn! De ga meg også en bilderamme med oss inni, var så utrolig søtt! Fikk også gave av miss mulder! Hun hadde kjøpt bilderamme og ville putte ett bilde inni der av meg og hun! Men hun hadde ikke hatt tid så hun skulle sende det til meg på mail! Åååh, kommer til å savne henne så sykt! Hun ville at vi skulle bli venner på Facebook da, så vi kunne holde kontakten litt ihvertfall. 

Tok bilder av skolen min siste skoledag, men tok med mobilen fordi kameraet mitt var uten strøm! 


skolen fra et lite stykke i fra


elsker faktisk skolen min, syns den er kjempe fin!


miss mulder sitt klasserom! her har jeg interior design, adv foods og home ec!


miss mulder sitt klasserom igjen! hun sitter ved dataen sin, haha


kjøkkenet vi laget mat på i adv foods, jeg var i kjøkken nummer 3, helt i enden


engelsk klasserommet mitt! verdens kjedligste fag. læreren min het miss pohlman


algebra 2 klasserommet mitt! læreren min het miss baribeau, haha! søt og gravid dame


her hadde jeg sosiologi og psykologi med en av mine favoritt lærere, mister brooks! 


us history klasserommet mitt! mister reels var læreren min her, ganske flink lærer!


her hadde jeg studyhall.. verdens værste folk, glad jeg er ferdig med det! haha


my locker! number 1118


the hallway! to av lærerene som rydder litt


looser lane, haha!


ganske typisk amerikansk


her spiste jeg lunch nesten hver dag!

Som sagt, sorry for litt uklare bilder.. men kameraet var som sagt uten strøm! Ha en fin dag :-)

3 kommentarer

Alf K. Larsen

20.05.2012 kl.12:10

Hei Gro. No gledar me oss til du kjem heim. Endå eit nytt kapittel opnar seg. Carpe diem. Gjer det beste ut av kvar dag. Hels til familien i Chicago. Me snakkas. Pappa

Inger Marie Larsen

20.05.2012 kl.16:37

Me veit ivertfall kva me hadde svara om du hadde fått tilbud om eit år til. Kom ivertfall heim ein tur fyrst. Me gledar oss meir enn til joleftan til å sjå deg. God tur og hils.

loraine summer Bosworth

05.06.2012 kl.15:46

kjipt, men du er heldig som har fått være ett helt år i Usa :)

fine bilder

Skriv en ny kommentar


hits