Last school day..

Hei!

Er egentlig ganske stresset nå, fordi jeg er midt i alt av eksamener. I dag hadde jeg 4 av dem, og i morgen har jeg 3. Leser om folk som klager på og ha 3-4 eksamener på en uke, og tenker bare hvor mye de ville ha klagd viss de var her! Har i grunn bare en vanskelig eksamen i morgen, men den er vanskelig! Eksamene her er ganske forskjellig fra hjemme, og det går ut på hva du har lært hele semesteret! Så er ganske mye som vi have to cover! I dag hadde jeg to vanskelige, og det var US history og algebra 2. Jeg var en av seks som bestod matteeksamen, lol! Hun var sykt sur på oss, som jeg egentlig skjønner! Klassen min er så sykt dritt, hater folka i den! Guttene her er så sykt umodne at jeg nesten spyr, herregud! 

Måtte kjøpe en ekstra koffert og ta med hjem også, har så masse ting! Herregud, kan ikke skjønne at i morgen er min siste skoledag på CHS. Kommer til å være sykt trist, kommer til å savne så mange av lærerene.. ååh, dritt! På en måte gruer jeg meg til å reise hjem, for er så mange bra folk og sånn her nede som jeg ikke vil reise fra. Skal bli godt å komme hjem også, men tanken på at jeg kanskje ikke kommer til å se noen av dem er ganske hard. Hadde jeg fått tilbud om å gå ett år til vet jeg ikke hva jeg hadde sagt, hadde faktisk vært vanskelig. 

Har masse planer for den siste tiden min, så kommer nok ikke til å være mye hjemme. Takk gud for det egentlig, haha! Sånn ser timeplanen min ut; 
Tirsdag: skolen og så til Springfield og shoppe med molly!
Onsdag: Six Flags med Brittney!
Torsdag: Lunch med areareppen min, riding klokka 12, så og få refill på neglene i litchfield med molly!
Fredag-Lørdag: Kanskje sove over hos Rachel med Kristin, eller sove hos Brittney!
Søndag: Tror noen venner steller i stand en hadebra fest!
Mandag: Pakke og middag med vforeldrene, vbesteforeldrene og noen familievenner.
Tirsdag: Ta toget til Chicago for å møte familien jeg har der oppe.
Onsdag: Chicago.
Torsdag: Chicago.
Fredag: Chicago.
Lørdag: Tar flyet fra Chicago O'hare klokka 9:40 om morgene, til Pennsylvania, og fra der til Newark. Der møter jeg kjære Camilla som jeg ikke har sett siden New York campen! GLEDER MEG!
Søndag: Lander halv 9 om morgenen tror jeg, og så blir det å kjøre hjeeeeem! ♥

Så får se hvor mye blogging det blir, men skal prøve å få til noen fler innlegg! Rart å tenke på at utvekslingsåret mitt er snart over. 


skolen min, kommer flere bilder!

2 kommentarer

16.05.2012 kl.04:31

skjønner at det er litt rart! fint bilde!

tonjeogalex

19.05.2012 kl.11:51

sv; kommer svar på spørsmålsrunde om en stund, du får svar da :)

Skriv en ny kommentar


hits