Robotics, Saint Louis

Hei dere! 

Da var det søndag, noe som betyr litt mer fritid. Våknet akkurat, fordi jeg trodde jeg hadde dårlig tid siden en veninne kommer over, men så kommer hun ikke om før en times tid. Tenkte jeg derfor kunne blogge litt om noe jeg gjorde igår! Områdreppen min lurte på om jeg ville være med til St. Louis, og se på robotics sammen med han og en del av familien hans + en annen utvekslingsstudent. Hadde ikke så mye annet å gjøre, så jeg sa ja. Vi reiste 9 om morgenen, og når vi kom fram reiste vi inn der de normalt har profesjonelle amerikanske fotballkamper. Robotics er egentlig helt sykt nørdete, fordi at hva de gjør er at det kommer lag fra hele USA, og også noen land rundt, så lager de roboter! LOL! I alle fall, hver gruppe får det samme utstyret, og så må de lage en robot ut av det. Dette året måtte de lage en robot som kunne skyte basketballer i basketballkurver. På en måte var det ganske intresangt, men var også ganske rart. Herregud, IQen deres er jo super høy! Jeg og Stefan reiste ut for å spise lunch, siden det ikke var så mange plasser i arenaen, så når vi kom tilbake møtte vi John igjen for å finne litt plasser osv. Så viste det seg jo at det ikke startet før 4, og vi gadd ikke sitte der i 2 timer og vente så vi stakk over til Starbucks for å ta noe å drikke. Kom tilbake rundt 4, og de annonserte folk i hele 2 timer!!!!! Herregud, vi satt der og bare måpte, og til slutt sendte John melding om vi var klare for å dra hjem. Han unnskyldte seg, og sa at han aldri ville tatt oss med viss han visste at det skulle bli så kjedlig, for det var visst helt forskjellig fra i fjor. 

Når vi kom ut var det regn, og Dee (John's kone) fikk en telefon om at det var tornado coming in our way, så vi kunne ikke spise der de ville spise. Vi kjører gjennom begge countyene på vei hjem, så derfor måtte vi vente inne i byen. Det hadde også vært en ting som løsnet fra en stor bygning og falt rett ned på en folkemengde ikke langt fra der vi var, og en er død mens tolv andre er skadet. Jeg ble jo kjempe redd! Så fortalte de meg at viss man ser på skyene og de er grønnaktige.. ja, det er ikke et godt tegn akkurat. Og de var veldig grønne! Så vi reiste til The old spaghetti factory, noe som var helt greit for meg fordi de har veldig god mat der. Vi var der en stund til det hadde roet seg ned, før vi kjørte hjem. Det sykeste skjedde mens vi ventet på å få plass da! Hagl på størrelse med ringer kom, i helt syke mengder! Jeg filmet det, fordi det er det sykeste jeg har sett. De sa også til meg at når det plutselig kommer så store hagl, og grønne skyer så er det ikke bra. Var lyn og torden hele kvelden, og jeg våknet rundt 7 tidligere i dag, og det var helt sykt med torden og lyn. Filmet det også, så får se om jeg ikke legger ut de to videoene. Dere ser kanskje ikke godt hvor store de haglene var, men ha i minnet at jeg var litt langt ifra, og du kan se de godt!


har bare bilder med iphonen, MEN WALL-E (?) vet ikke hvordan man skriver det


bye byeman skjønner man er på en nerdete plass når man se de danse... 


</objec
som sagt så ser man det ikke så godt, men det var helt sykt! det er ganske ille når man kommer til bilen og ser at det er bulker i bilen!  

2 kommentarer

29.04.2012 kl.23:08

hahaha, ser at de er nerdete ja!

SYKT HAGL

02.05.2012 kl.14:28

oi!

Skriv en ny kommentar


hits