Oppdatering!

Hei folkens. 

Da har jeg endelig tid til å skrive litt igjen. Det går i ett her, og jeg har langt fra så mye tid jeg hadde det første halvåret. Har fotballtrening eller kamp hver dag etter skolen, og av og til på lørdager. Spiller ca. 3 kamper hver uke, så er ganske stress. Reiser som regel rett etter skolen, så spiller vi kamp. Har to lag, JV og varsity. Varsity er for de beste, mens JV er for de nyeste og de som ikke er like gode. Varsity er også mye mer konkuranse, mens JV er mer morsomt så de fleste liker best å spille JV. Jeg trener med varsity, men spiller JV på kamper siden jeg er goalie (keeper). Hadde kamp i går mot et ganske bra lag, og vant 2-1. Hanskene her suger, så ballen bare glir rett ut av hendene, hater det! De hadde ikke så mange sjangser egentlig, men alle sjangsene de hadde var utrolig gode. Den ene gangen hadde hun frispark, og hun som skøy var utrolig god, og skøyt ballen rett opp i høyre hjørnet. Fikk heldigvis hoppet og tatt med handa mi! Det beste av alt, var at de siste 10 sekundene så felte ei av jentene på teamet mitt en jente i bokset, sånn at det ble PK. Som er at det er en person mot keeper'n, og ingen andre får være forann. Sjangsen for å ta en sånn ball er jo helt utrolig liten, og utrolig vanskelig. Så skøyt hun, og jeg sklei bortover med foten og fikk tak i den. Herregud, hele laget kommer og hopper på meg. Til og med trenerene jubler, og de jubler ikke viss du ikke gjør noe bra. Ganske strikte sånn egentlig! Dommerene og trenerene på det andre laget sa også at jeg gjorde en kjempe bra jobb. Ååååh, ble så utrolig glad. Herregud, var utrolig stolt av meg selv! 

Reiste til en suburb of Chicago forrige helg, og hadde de utrolig morsomt! Reiste og besøkte søskenbarna deres, og fikk handlet en del ting. Er det interesse av at jeg legger ut hva jeg kjøper eller ikke? Gidder ikke legge ut viss folk ikke bryr seg! Kjøpe i alle fall helt nye sminke til hele ansiktet for Prom, kjøpte også sko og andre ting som smykke osv. Er neste lørdag, så gleder meg veldig! Får se bilder av det etter Prom, vil ikke avsløre kjolen min osv. før etter prom! Jeg skal med ei veninne, på grunn av at kjæresten hennes kan ikke gå så da ville hun gå med meg! Skal også reise med et annet veninnepar av oss, så tror det blir veldig bra! 

Har forresten bare en månde igjen, EN MÅNDE!! Reiser hjem 26 mai, herregud.. det er sykt å tenke på! Gleder meg så sykt til å komme hjem, men blir nesten litt kleint også. Blir rart å se familie og venner igjen, spise norsk mat og GÅ! Gleder meg til å gå, skal gå hele tiden! Spise sunt, godt.. ÅÅÅÅH, blir så sykt bra!!!!!!!! Litt mye utropstegn, men det liker vi. Har drømt så masse om at jeg kommer hjem! Her om dagen hadde jeg en drøm om at foreldrene mine og Mari kom på besøk, og jeg klemte foreldrene mine leeenge! Så kom Mari bak meg og skulle skvise meg siden jeg er så svak, men jeg hadde blitt sterk! Desverre er jeg nok ikke sterk nå heller! Må trene, haha! På tirsdag skal jeg nok ta en eller to injeksjoner i håndleddet igjen siden det gjør vondt igjen og det blir værre av soccer. 

Har litt planer for blogging fremover! Vil legge ut innlegg om skoene jeg har kjøpt, for er en del! Skolen min, prom, litt fra soccer laget osv. Viss dere har noen tips er det bare å komme med det!
Er open til alt! :-) 


vet jeg har fin ettervekst, men vil ikke farge håret fordi det blir så slitt!


sexy, haha

3 kommentarer

Mari

26.04.2012 kl.08:05

HAHA!! EG SKA SKVISE DEG MASSE!!!!!!

loraine summer Bosworth

26.04.2012 kl.09:44

Syns det alltid er interessant og se hva andre kjøper :)

26.04.2012 kl.19:44

fin blogg! syns du skal legge ut hva du har kjøpt :)

Skriv en ny kommentar


hits