Mitt halvår i Amerika!

Tenk at nå har jeg vært her halvparten av tiden, og jeg har bare 5 månder igjen. Det har gått så fort, og jeg har lært utrolig masse om meg selv. For et halvt år siden startet jeg å tenke på at jeg faktisk skulle reise, og det var først da det gikk opp for meg. Jeg hadde hadebra fest med veninner, og senere med familien. Jeg satt i mamma sine armer, og begge gråt mens vi tenkte på at jeg skulle reise bort så lenge. Heldigvis har vi skype, og vi har hatt kontakt. Mange sier at for dem så hjelper det å ikke ha mye kontakt med familie og venner, men for meg er det motsatt. Jeg syns det er så mye bedre å kunne snakke med dem når jeg vil, det hjelper i alle fall meg. 

Jeg har opplevd kjempe mye her nede, både på godt å vondt. Jeg har hatt det som best her nede, og jeg har aldri hatt det værre. Siden man er så langt fra de man er glad i, så blir følelsene så utrolig mye sterkere. Er jeg lei meg for noe her nede, så blir jeg ekstra lei meg. Alle som reiser på utveksling er sterke mennesker, og utrolig tøffe. Det er virkelig ikke lett å legge bak seg familien og vennene, og det trygge miljøet - for noe helt nytt, der du kjenner ingen. Utveksling er virkelig ikke for alle, det kan jeg love dere. Jeg har fått nye venner, som jeg kommer til å ha kontakt med i fremtiden, og forhåpentligvis besøke igjen. Jeg er takknelig for alt jeg har fått opplevd, og jeg tror neste semester kommer til å bli enda bedre - har en veldig god følelse. Tenkte å legge ut en oppsumering av mitt halvår in the United States of America!

New York
Starved Rock, ChicagoFootball games
BonfiresBoston
Picknick at Loveless
Halloween
CornmazeMøtte familien min i Chicago for første gang

Bowling med ISEHalloween dance
ThanksgivingSt. Louis adventure

Nyttår (kommer et lengre innlegg snart)Jul
Dette er bare noe av alt jeg har opplevd, og jeg gleder meg utrolig mye til det siste halvåret i Amerika. Hawaii, California, Nevada, Arizona ++ er bare noe av hva det har å by på! Til fredagen reiser jeg til Hawaii sammen med familien, og vi blir til sammen 13 stk. Gleder meg sykt mye, og skal ta masse fine bilder. 

5 kommentarer

Trine

02.jan.2012 kl.03:36

så fine bilder!! du har gjort sykt mye kult :-)

Helene

02.jan.2012 kl.10:57

Mange upplivelsar der ja!!! ;) Og fleire bli`d!!! =) Kos deg masse!!!! =)

Me æ kjæmpe glad i deg!! <3 <3 <3
Fine bilder :)

Kan jeg vær så snill få kommentar tilbake ? Da får du en til kommentar tilbake :)

-Emmago (Gir ALLTID kommentar tilbake)

Laila

02.jan.2012 kl.17:32

Godt nytt år Gro! Du opplever verkeleg mykje - håper det nye året blir endå bedre, at du finn deg meir til rette. Er redd tida no fram mot våren går så fort at du plutseleg står framfor heimreisa og gruar til det.

I allefall; ha det kjempebra - lev og opplev! :))

Bamboneyeho.blogg.no

02.jan.2012 kl.18:03

mange fine bilder, heldig du som e i USA=) Godt nyttår!

Skriv en ny kommentar


hits