Tanker og følelser rundt terror angrepet.

Jeg vet ikke hva jeg skal si, jeg føler meg tom.. rar. At lille, vakre Norge skal komme under et angrep som er så brutalt.. og at gjerningsmannen er norsk - kommer jeg aldri til og skjønne. Både dette i Oslo, og det på Utøya.. jeg er speachless. På en dag som denne, så føler jeg ikke glede.. jeg er trist, ler ikke og er stort sett tom for ord. Andre ting blir så uvirkelige, jeg bryr meg ikke. Jeg hater terrorisme, Al-Qaida, og alt som har med dette og gjøre. Dette skulle ikke skjedd, og jeg håper jeg våkner i morgen og dette bare er en drøm. Klumpen i magen blir bare større og større, etter jo mer jeg leser om dette. I stunder som denne, så kommer alle tankene om USA vekk - det betyr liksom ikke så mye. Det er dette som kommer til være i tankene mine fremover. For 2 dager siden var jeg der det sprengte, og utenfor der de filmet. Sykt rart det er å tenke på.. Jeg håper mannen blir henrettet, og hadde jeg møtt han - så vet jeg ikke hva jeg hadde gjort, men jeg lover dere at det hadde vært stygt.
Tårene renner for denne saken i kveld. 
Kjente du noen som ble skadet, eller var du der selv?

6 kommentarer

Marthe!

22.jul.2011 kl.23:20

Off, ja!

Liker heller ikke terrorisme! :(

moniaheey

22.jul.2011 kl.23:22

utrolig trist!

fin blogg å header :)

Cecilie Ingebrigtsen

22.jul.2011 kl.23:28

De fleste er vel ganske enig! dette skulle helst vært en vond drøm! UANSETT hvilket land han som har gjort det kommer fra er han en idiot! helt umeneskelig...
off.. herregud!

trist og skummelt :S

Ungdomsdebatt

22.jul.2011 kl.23:50

http://ungdomsdebatt.blogg.no/

Flott blogg! Du skriver meget bra! Gjerne følg linken ovenfor, og les bloggen vår! Der kan det bli både interessant og spennende!

Ha fortsatt en flott sommer!

aashildoy

25.jul.2011 kl.01:52

Ja vi har da Eivind som er fortsatt savna :( Huttetu, håpe på det beste!!

Skriv en ny kommentar


hits