26; Har fått flyinformasjonen!

Sitter på jobb nå, og siden det er ganske stille tok jeg frem pc'n. Jeg sjekket mailen min, og der hadde jeg fått flyinformasjonen av vertsfaren min, noe som gjorde meg kjempe glad. Alt er liksom blitt så mye mer virkelig nå, og neste helg skal jeg ha både bursdag og avskjedfest. Avskjedfesten har liksom alltid vært så langt unna, en tanke jeg nesten ikke har tenkt på. Men nå er det jo bare 26 dager igjen til jeg reiser, og jeg må begynne å tenke på alt. Pakkeliste, innkjøp, si hade til alle og sånne ting. Jeg har heldigvis fått hastetime på ambassaden, så da er det ordnet. 

Som dere ser så reiser flyet til New York 11:05, og det blir direktefly! Det passer veldig bra, siden mellomlanding er så stress. Da er vi i New York 01: 10, og det tror jeg er lokaltid. 

5 August klokka 11:35 reiser jeg igjen med fly fra New York til Boston der jeg må mellomlande, noe jeg egentlig ikke er så veldig glad for siden da må jeg bytte fly underveis. Jeg ankommer Boston 12:40, og flyet videre til Chicago går 01:35. Det betyr at jeg er hos verstfamilien klokka 03:13!!!! Syns det passet veldig bra, og er veldig fornøyd untatt det med mellomlandingen. Men håper det går greit, og finner jeg ikke frem er det jo bare å spørre :-)

Andre som har fått noe lignende? 
HA EN FIN KVELD!  

3 kommentarer

Stine!

07.jul.2011 kl.18:11

Sååå morsomt :-D masse lykke til ^^

07.jul.2011 kl.22:21

god tuuur!

Mina

10.aug.2011 kl.01:40

hva skal du gjøre i usa, og hvem drar du med?

Skriv en ny kommentar


hits