Day 1; 5 interesting facts about yourself.

- Jeg elsker å skrive stiler på skolen, både i norsk og engelsk! Men ikke i tysk, får bare lyst til å grine av tanken.

- Min opprinnelige hårfarge er blond, men har bleiket det mange ganger og nå farget det brunt! Skal få igjen min naturlige hårfarge før jeg reiser til USA, i om med at håret mitt blir veldig solbleiket.

- Jeg drikker aldri brus! Det er noe i halsen min som gjør at flytende ting med smak i ikke kommer ned. Altså, det vil si alt med smak. Jeg klarer jo å drikke det viss jeg virkelig prøver, men det tar lang tid. Og viss det skal gå fort må jeg styrte det, og det er jeg ikke så veldig glad i. Vet ikke hvorfor jeg er sånn, og vet også at det ikke er noe å gjøre med det! Men jeg elsker vann, så da er det ikke noe problem!

- Jeg er livredd for alt som heter sprøyter og generelt alt som har med stikking i hand, arm eller finger. Holdt på å besvime på skolen en gang fordi vi skulle ta stikk i fingeren, jeg begynnte å hyperventilere og armene mine kroket seg sammen sånn at jeg ikke fikk bevege dem. Når jeg tar sprøyter på helsestasjonen slutter jeg å puste, og de må ofte stoppe opp fordi at jeg ikke puster. Dette skjedde på sykehuset også, når jeg skulle ha veneflon. Litt pinlig å være så redd, men sånn er det bare! Noen andre som er redd for å ta sprøyter? Eller er jeg alene?

- Jeg er ikke så glad i kake og godteri, og klarer aldri ete mye av det om gangen. Klarer aldri å spise mer enn to stykker med kake, selv om de er veldig små. Er egentlig veldig glad for at jeg ikke er så glad i det!

Én kommentar

Sigrid Eun

26.mar.2011 kl.22:07

Haha :- D! Du æ sø rar gro :)

Skriv en ny kommentar


hits